TWEEWIELER DE GADERING UW FIETSSPECIALIST VOOR BEDRIJFSFIETSEN!!!

Bikes for business

Bedrijfsfietsen in de huisstijl van jouw bedrijf

Tweewieler de Gadering (TDG) 

 

Als bedrijf kunt u kiezen tussen een Totaal Leasepakket waar een nieuwe bedrijfsfiets bijgeleverd wordt, met naar uw keuze uw bedrijfsnaam erop of voor een Totaal Onderhoudspakket met een jaarlijks totaalonderhoud voor al uw aanwezige bedrijfsfietsen.

 

 

 

 

 

3 Meedoen in de samenleving

 

ASVZ richt zich op mee doen in de samenleving en het bieden van zingeving.

TDG is een dagbestedingslocatie van ASVZ. ASVZ biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Onze medewerkers zetten zich samen met vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten in Zuid-Holland en Brabant. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn. 

Werk is voor mensen een belangrijke bron voor het gevoel van eigenwaarde. Voorwaarde is dat het werk aansluit bij de interesses en de competenties en dat het resultaat (een product of dienst) voorziet in een behoefte van anderen. Dit noemen we zingeving. Zingeving is een belangrijk element in de beleving van de kwaliteit van leven. 

ASVZ ondersteunt mensen op het gebied van werk. Dit gebeurt in eigen dagcentra, maar in toenemende mate ook daar buiten. Dit kan zijn bij collega zorgorganisaties en bij kleine organisaties die zich specifiek richten op het bieden van werkplekken aan mensen met een beperking (zoals lunchrooms, zorgboerderijen etc.).

Daarnaast zien we een groeiende behoefte bij cliënten om actief te zijn in het reguliere bedrijfsleven en (semi) overheidsvoorzieningen. ASVZ is actief op zoek naar nieuwe partners bij gemeentes en bedrijfsleven om hieraan vorm te geven. De vorm waarbij individuele cliënten onder begeleiding van een jobcoach werken in bedrijven is daar één vorm van. ASVZ gaat daarom graag in gesprek met bedrijven/gemeentes om nieuwe mogelijkheden te realiseren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten doen in de samenleving.

 

 

 

 

4 Tweewieler De Gadering (TDG)

 

Een prachtig project voor cliënten met een passie voor techniek.

Tweewieler De Gadering is een werkproject van ASVZ. Een volwaardige fietsenwinkel gelegen op bedrijventerrein De Gadering te Hoogvliet. Hier volgen cliënten een werk- en leertraject gericht op onderhoud en verkoop van fietsen. 

Werken op dit project betekent dat de cliënten als medewerkers, naast het werk aan de fietsen, ook klanten bedienen, service verlenen en daarmee sociale contacten leggen. Als medewerkers moeten ze er zelf zoveel mogelijk op af. Onderdeel van het werken en leren is namelijk dat zij zich alle vaardigheden eigen maken die nodig zijn om (zo) zelfstandig (mogelijk) in een fietsenwinkel te kunnen werken. Waar nodig wordt dan ook ondersteuning en begeleiding geboden. 

Bij de medewerkers van TDG gaat het om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hun zelfstandigheid en daarmee samenhangende behoefte aan begeleiding is uiteenlopend. Van ondersteuning in de dagelijkse zorg en bezigheden tot hulp bij het repareren van een fiets en het te woord staan van klanten. 

In het dagelijks werk heeft elke medewerker zijn eigen verantwoordelijkheid. Voor een aantal van hen ligt de waarde van deelname aan het project met name in de arbeidsbeleving. Zij krijgen meer eigen verantwoordelijkheden, omdat ze dit kunnen dragen.

Voor de dienstverlening aan de klanten van TDG maakt het geen verschil welke medewerker hierbij betrokken is geweest en in welke mate hij of zij daarbij zelfstandig zijn werkzaamheden heeft verricht.

 

 

 

5 Het aanbod

 

 

Behalve verkoop en onderhoud van fietsen voor particulieren biedt TDG de mogelijkheid deel te nemen aan een zogenaamd Totaal Leasepakket of een Totaal Onderhoudsplan. Hiermee ontzorgen wij bedrijven voor wat betreft de beschikbaarheid van voldoende, in goede staat van onderhoud verkerende fietsen, die derhalve betrouwbaar zijn. Als klant verlenen wij u een dienst en door het aangaan van een contract biedt u de medewerkers van TDG voor langere termijn een werk- en leerervaringsplaats, maar ook zinvolle dagbesteding.

 

Totaal Leasepakket

Bij een Totaal Leasepakket wordt een nieuwe bedrijfsfiets bijgeleverd met naar uw keuze uw bedrijfsnaam erop. Met ons leasepakket bent u volledig ontzorgd en zijn de kosten 100% voorspelbaar. Tegen een vaste prijs per maand worden een nader overeen te komen aantal fietsen ter beschikking gesteld. Hierdoor zijn er voldoende, in goede staat verkerende fietsen beschikbaar. Door het vaste leasebedrag, onderhoud en ophaalservice geeft het pakket financiële duidelijkheid.

Mogelijkheden en opties
Bij het Totaal Leasepakket leveren wij dames remnaaf bedrijfsfietsen met een stalen frame en voorvork in de maten 28" of 26". Het frame en voorvork van de bedrijfsfietsen zijn in verschillende RAL kleuren te leveren. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Bij de fiets wordt standaard het volgende meegeleverd:

dubbele standaard;

stuurslot;

verhuurbout (om zadel te verstellen);

Op verzoek en zonder extra kosten te bestellen:

bel zonder vonk (plastic klepel);

extra reflectoren bestaande uit speciale 3M© reflectie stikkers en reflectiebuisjes op de spaken (in plaats van verlichting);

bedrijfsnaam erop.

Er zijn natuurlijk nog aanvullende opties waar u voor kunt kiezen zoals: tassen, voordragers, kratten, manden of bijvoorbeeld andere zadels. Neem voor de mogelijkheden en kosten contact op of vul het formulier in.

 

Leaseperiode
De financiering van de fiets zit uiteraard in het pakket. Na 3 jaar eindigt het leasecontract en kunt u naar eigen voorkeur kiezen om te vervangen of te verlengen. Als het u beter uitkomt dat de leaseperiode een jaar langer of korter loopt, is dat bespreekbaar.

 

Onderhoud
TDG verricht het onderhoud van alle fietsen die zij onder contract heeft. Alle reparaties worden uitgevoerd door vakkundige monteurs en bij onze leerling fietsenmakers. Bij elke reparatie en servicebeurt wordt er een dubbele check gedaan om er voor te zorgen dat er niks over het hoofd wordt gezien en u de service krijgt die u verdient. Ook wordt daarbij gekeken of de fiets nog veilig is (keuring). Aan het onderhoud zijn in geen extra kosten verbonden. Ook worden de fietsen, zonder kosten, op de met u overeengekomen bedrijfslocatie opgehaald en geretourneerd.

Zoals gezegd is bij het Totaal Leasepakket het onderhoud van de fietsen inbegrepen. Concreet betekent dit:

servicebeurt twee maanden na levering nieuwe fiets;

daarna één servicebeurt per jaar;

reparatie van banden;

vervanging van onderdelen;

jaarlijkse keuring (naar BOVAG normen);

gratis ophaalservice

5.3 Totaal Onderhoudspakket eigen fietsen

TDG kan ook het onderhoud van de in uw bezit zijnde fietsen verzorgen. Dit is een onderhoudspakket voor minimaal één jaar, afhankelijk van uw wens en onder voorbehoud van de ouderdom en technische staat van de fiets. De bestaande fietsen krijgen bij start van het onderhoudspakket een algehele veiligheidscontrole. Het onderhoud omvat concreet:

1x algehele check op veiligheid van de fiets bij aanvang contract;

één servicebeurt per jaar;

reparatie van banden;

vervanging van onderdelen;

jaarlijkse keuring (naar BOVAG normen);

Bij het Totaal Onderhoudspakket kunnen op verzoek reflectie onderdelen en de bestikkering zoals bedrijf naam en reflectie stikker van 3M© aangebracht worden. Ook worden de fietsen, zonder kosten, op de met u overeengekomen bedrijfslocatie opgehaald en geretourneerd. 

Prijzen & Maatwerkmogelijkheden

Afhankelijk van de omvang van de opdracht kunnen wij een verschillende mate van maatwerk aanbieden. Heb jij afwijkende wensen? Geen probleem,wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Voor meer informatie zie Contactgegevens / adres:

ASVZ Tweewieler de Gadering

Klompenmakerstraat 69

3194 DD Hoogvliet

Openingstijden: ma vr: 9.00 16.00 uur

 

Contactpersoon: Joop van Gils

Telefoon: 06 - 53 97 38 34 / 010 295 07 51

E-mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl

 

 

 

 • TDG bedrijfsfiets Basic fiets.

  Luxe bedrijfsfiets van hoge kwaliteit

  Wielmaat:
  28/26

  Remmen:
  Terugtraprem

  Verlichting:
  LED batterij

  Slot:
  AXA veiligheidsslot • TDG bedrijfsfiets Basic fiets.

  Luxe bedrijfsfiets van hoge kwaliteit

  Wielmaat:
  28/26

  Remmen:
  Terugtraprem

  Verlichting:
  LED batterij

  Slot:
  AXA veiligheidsslot • TDG bedrijfsfiets Basic fiets.

  Luxe bedrijfsfiets van hoge kwaliteit

  Wielmaat:
  28/26

  Remmen:
  Terugtraprem

  Verlichting:
  LED batterij

  Slot:
  AXA veiligheidsslot • TDG bedrijfsfiets Basic fiets, glans geel

  Luxe bedrijfsfiets van hoge kwaliteit

  Wielmaat:
  28/26

  Remmen:
  Terugtraprem

  Verlichting:
  LED batterij

  Slot:
  AXA veiligheidsslot • TDG bedrijfsfiets Basic fiets, glans rood

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.