Nikantes Bedrijven Beach Event vrijdag 06-07-2018

Team TDG ( ASVZ Tweewieler de Gadering) heeft meegedaan met Nikantes Bedrijven Beach Event 6 juli 2018.

Het... toernooi bestond uit Beachvolleyballen, Beachkorfballen en Beachvoetballen tegen andere bedrijven. Om 18.00 werd het startsignaal gegeven om te starten met de wedstrijden, en wel TDG moest haar eerste Korfbal wedstrijd spelen tegen de Hoogvlietse Ondernemers vereniging, helaas werd deze niet door TDG Gewonnen, maar plezier stond voorop. De andere wedstrijden werden ook verloren maar wel met opgeheven hoofd en alle inzet die het team van TDG in zich had. Uiteraard waren er ook coaches en toeschouwers van TDG aanwezig die ons fantastisch hebben aangemoedigd.

Team TDG wil hiermee Leo Braat eigenaar van Handelsonderneming Leo Braat - Technische groothandel bedanken voor zijn bijdrage in de sportkleding De sportkleding is geleverd door onze onze kleding leverancier Trital Safety B.V. Hoogvliet Rotterdam

Ook willen wij Team TDG de organisatie van Nikantes bedanken voor onze deelname aan dit super toernooi, volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij want,!! Well, as they say in the Olympics, it's not the winning, it's the taking part that counts.