Tweewieler De Gadering al weer 9 jaar een begrip in Hoogvliet en omgeving.!!!!

Vandaag 24 maart 2017 vanaf 10.30 uur staat de koffie, thee en iets lekkers klaar, u bent van harte welkom om het 9 jarige jubileum samen te vieren met de mannen van Tweewieler de Gadering.  Tevens kunt u genieten van hoge kortingen op collectie fietsen 2016, en op onderdelen.!!!!!

 

Het is alweer 9 jaar geleden dat de eerste stappen zijn gezet door ASVZ om een sterk gewaardeerde fietsenwinkel neer te zetten waar zowel bezoeker als medewerker vol fietsplezier terecht kan.

Stichting ASVZ is gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Onze medewerkers zetten zich samen met vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten in Zuid-Holland en Brabant. Dat kunnen volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn.

ASVZ beschikt op meerdere locaties over een diversiteit aan woonvormen, van minder tot meer beschut.

Trots op de Gadering!
Doel van ASVZ was een fietsenwinkel oprichten waar mensen met een verstandelijke beperking gepassioneerd werken. Sinds 2008 is deze winkel gestart aan de Klompenmakerstraat 69 in Hoogvliet. Werkzaam in deze fietsenwinkel zijn zeven cliënten, twee begeleiders, en drie vrijwilligers. Tweewieler de Gadering bied een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie leren en vol enthousiasme uitdragen. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Zeer trots daarom ook op de erkenning als beste bedrijf de afgelopen jaren. Vele klanten weten de weg naar De Gadering te vinden waar zowel begeleiders als klanten oprecht genieten van het feit dat deze doelgroep werkzaam kan zijn binnen het bedrijf en daardoor deelneemt aan de samenleving. (MVO – Maatschappelijk verantwoord ondernemen).


TDG is dealer van o.a. Puch, Pointer, Aldo, Merida en TDG fietsen. Ook voor diverse Simson onderdelen en accessoires kan men altijd terecht bij TDG.

http://www.tweewielerdegadering.com/424617419

 

Uw fietsspecialist !!

Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle

service!

 

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69
3194 DD Hoogvliet
Nederland
E: mail:
fietsenwerkplaats@asvz.nl
T: +31 (0)10 2950751
F: +31 (0)10 2950752

Open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur