Medewerker in de functie Interieurverzorger(ster) ( Beschikking WLZ of WMO )

 

ASVZ Tweewieler de Gadering is op zoek naar: 

Medewerker in de functie Interieurverzorger(ster) ( Beschikking WLZ of WMO )

 

Functieomschrijving Interieurverzorger(ster )   

Je voert algemeen schoonmaakonderhoud uit bij Tweewieler de Gadering Je werkt onder toezicht van een begeleider/ stagierre, zij geven aan welke werkzaamheden jij moet uitvoeren.

In overleg met je begeleider krijg je een schoonmaakprogramma die je gaat uitvoeren. Je verzamelt de benodigde materialen, en controleert deze. Je voert simpele en routinematige werkzaamheden uit zoals:

* schoonmaak kantine, showroom, kantoor, werkplaats, en voorraadruimtes.

* schoonmaak toilet en het vullen van de zeepdispenser.

* Glazen wassen / binnen buiten.

Als Interieurverzorger(ster )   moet je goed kunnen samenwerken en overleggen. Je moet namelijk goed kunnen luisteren naar de aanwijzingen van je begeleider. Het is belangrijk dat je veilig en verantwoord omgaat met de materialen.

Wat kunt u van ons verwachten:

 

• Een plezierige en inspirerende werkomgeving. . .

• Korting van aankoop artikelen, en of reparatie fiets.  

 

Tweewieler de Gadering:

Tweewieler De Gadering (TDG) is een fietsenwinkel van ASVZ, en een werk- en leertraject waar de medewerker het vak gericht op schoonmaakwerkzaamheden kunnen leren. Het is gelegen op bedrijventerrein de Gadering in Hoogvliet:

TDG biedt plaats aan 7 medewerkers. De medewerkers die hier werken hebben uiteenlopende behoeftes wat betreft begeleiding; van ondersteuning in de dagelijkse zorg en bezigheden tot ondersteuning bij het vervaardigen van een product. In het samen werken aan een product of dienst heeft elke cliënt een eigen (deel)verantwoordelijkheid. Voor een aantal medewerkers ligt de meerwaarde vooral in de arbeidsbeleving.

De klant voelt zich aangetrokken om de weg naar deze fietsenwinkel te vinden, waar men in de praktijk kan zien dat de medewerkers deelnemen aan de samenleving. (maatschappelijk verantwoord ondernemen.)

Dagelijks verzorgen ze ook de boodschappen die voor de TDG noodzakelijk zijn. Materialen ophalen bij dealers of gerepareerde en nieuwe fietsen ophalen en wegbrengen naar de klant


Werkwijze
De begeleiders bieden een aandachtige, verantwoordelijk en professionele zorg. Samen streven we naar geborgenheid en veiligheid. De begeleider gaat relatie aan met medewerker vanuit respect. De begeleider blijft altijd in dialoog met de medewerker en betrokkene. Vanuit de behoefte en wensen van de medewerker zal de begeleider een doel opstellen en een traject uitzetten om dit doel succesvol te behalen. De expertise van de begeleider berust voornamelijk op het kunnen afstemmen van de begeleidingsstijlen gerelateerd aan groepsniveau, groepsgrootte, omgeving en activiteit. Er is overleg met alle betrokken disciplines van de medewerker, waar de medewerker uiteraard bij aanwezig is.

 

“Alleen reageren als je in het bezit bent van een beschikking dagbesteding (WLZ of WMO)”

 

 

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar:

 

Joop van Gils ( begeleider ) 

 

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69
3194 DD Hoogvliet 

Tel: 010-2950751/  06-20658291 

F: +31 (0)10 2950752 

mail: jvangils@asvz.nl

 open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur