Unieke mensen, unieke dienstverlening!  

ASVZ participeert in de maatschappij door bijzondere mensen een plek te geven waar ze hun tijd nuttig kunnen besteden.  

 5 leerlingen van LMC/PRO Rotterdam kwamen op initiatief van JINC naar Tweewieler de Gadering voor een Bliksemstage. Op deze dag stonden de medewerkers en vrijwilligers hun plaats af aan deze 5 leerlingen.  Voor de leerlingen was dit een unieke kans om kennis te maken met het vak van fietsenmaker in een sociaal maatschappelijke setting. Want, naast het werken aan fietsen was het tevens een kennismaking met mensen met een beperking.


Voor één dag stonden deze leerlingen aan het roer bij Tweewieler de Gadering. Zo mochten ze een fietsband verwisselen, kropen ze in de huid van één van onze monteurs en hielpen ze achter de kassa. Zo zagen ze wat er allemaal bij komt kijken om met onze doelgroep  (mensen met een beperking ) te werken en wat het vak van fietsenmaker inhoudt. 

En zó zien we het graag, niet een bestaan apart van de ander, maar een samenzijn met elkaar, vanuit verbinding/ betrokkenheid en saamhorigheid. Omgekeerd werkt het ook zo. Mensen met een beperking stappen uit hun comfortzone en leggen nieuwe contacten waaruit zij kunnen leren.  Het vergroot hun wereld en draagt bij aan hun verdere maatschappelijke integratie.
 

Tweewieler De Gadering is initiatief van Stichting ASVZ. De fietsenwinkel is sinds 2008 gevestigd in Hoogvliet. Het is een werk- en leertraject waar cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren en beoefenen.

Uw fietsspecialist Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

Voor meer info: 

Uw fietsspecialist !!
Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

Tweewieler De Gadering
Aveling 518
3191LB Hoogvliet
Tel: 010-2950751/ 06-53973834
mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl
Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 09.00 / 17.00 uur