Enra Verzekering

* Wij adviseren en begeleiden u bij het afsluiten

 *Schade afhandeling wordt door ons geregeld

 *U kunt uw fiets verzekeren voor 3, 4 of 5 jaar

 *Casco (schade) verzekering is mogelijk

 *E-bike verzekering met lage tarieven

 *Direct verzekerd

 *Geen eigen risico

 *Bij schade direct weer een nieuwe fiets!

Tweewieler de Gadering  is al vele jaren partner van ENRA verzekeringen en wij kunnen u perfect adviseren over de verschillende verzekeringvormen. Wij zorgen voor de afhandeling bij afsluiten en schade. Wij nemen deze zorgen uit handen. U blijft mobiel!

* Bekijk de voorwaarden

 *Bereken uw tarief

 *Direct Online Afsluiten

ENRA FIETSVERZEKERING

Een nieuwe fiets. Daar hoort een goede verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de nationale fiets verzekering. Want die verzekert u twee, drie of vier jaar lang van blijvend fietsplezier. De kans, dat uw fiets gestolen wordt, is helaas reëel aanwezig. Het gebeurt maar al te vaak. Maar de nationale fiets verzekering helpt u, na zo'n nare gebeurtenis, in no time weer in het zadel.

Diefstal? Bij Tweewieler de Gadering kunt u direct weer fietsen!

Bij de tweewielerspecialist waar u de fiets heeft aangeschaft en verzekerd krijgt u, na diefstal, namelijk gewoon weer een gelijkwaardige fiets naar keuze. Zonder ingewikkelde procedures en -ook mooi meegenomen- zonder eigen risico. Zelfs een prijsstijging van maximaal 4 % per jaar is meeverzekerd*. Dat is een prettige gedachte.  

E-Bike Verzekering: Voordelig!

Enra heeft voor de elektrische fietsen speciale verzekeringen die zorgen dat u mobiel blijft. Speciale, lage tarieven voor E-bikes tot 3000 of tot 4000 euro. Het is mogelijk om tegen diefstal te verzekeren, maar ook voor schade of garantieverlenging tot 5 jaar! De luxe E-bike verzekeringen hebben een mobiliteitsgarantie. Heeft u pech? dan zorgt Enra dat u snel wordt opgehaald en naar uw startpunt of fietsenwinkel wordt gebracht. Enra houdt u mobiel!

 

* Direct Online Afsluiten  

WELKE SLOTEN ZIJN ER TOEGESTAAN OM TE VERZEKEREN?

De nationale fiets verzekering is een logisch en verstandig verlengstuk bij de aanschaf van een fiets. Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de fiets echter wel voorzien zijn van een ART goedgekeurd slot, wij weten precies weet welke sloten dit zijn (zie ook www.stichtingart.nl).

VERZEKERING AFSLUITEN

Er zijn meerdere mogelijkheden om de verzekering af te sluiten, het meest voor de hand liggende is om even bij ons langs te komen. Dan kunnen wij dit direct voor u regelen en rijdt u direct verzekerd de deur uit. Het is ook mogelijk om dit te doen via onze website. In het linker menu kunt u klikken op verzekering afsluiten. U volgt dan de stappen en de fiets is dan direct verzekerd. Wilt u eerst advies? U bent van harte welkom!  

See more at: http://www.enra.nl/verzekeringen/fietsen

Voor meer info:

Uw fietsspecialist !!
Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

Tweewieler De Gadering
Aveling 518
3191LB Hoogvliet
Tel: 010-2950751/ 06-53973834
mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl
Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 09.00 / 17.00 uur