ASVZ Tweewieler de Gadering levert 20 stuks TDG Bedrijfsfietsen aan Vopak Terminal Europoort B.V

De fietsen werden overhandigd aan Facility Coördinator, Daphne van der Veken. De cliënten en begeleiders zijn er trots op dat er TDG fietsen rond rijden op de terminals van Vopak.

Tevens heeft Tweewieler de Gadering ook het onderhoud van de 60 dienstfietsen welke al op de terminals rondrijden, ook moeten deze allen worden voorzien van speciale 3M Reflectie materialen welke verplicht zijn.

Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu zeven cliënten en twee begeleiders. Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De cliënten houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.
In de winkel/werkplaats werken cliënten die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo heeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aan kan.

Voor meer info:

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69
3194 DD Hoogvliet 

Tel: 010-2950751/  06-20658291 

F: +31 (0)10 2950752 

mail: jvangils@asvz.nl

 open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur