Bijzonder bedrijf levert fietsen aan Bilfinger

Bij MVO  kun je denken aan energiebesparing en recycling. Maar Bilfinger kijkt ook verder, naar bijvoorbeeld sociale initiatieven die passen in onze bedrijfsstrategie. De collega’s van het LCR werken voor de levering van fietsen ( die we gebruiken op onze projectlocaties ) samen met een bijzonder bedrijf.

Rinus Kammeraad ( chef Matrealendienst): ‘ Recent kwamen we in contact met Tweewieler de Gadering uit Hoogvliet. Zij verkopen en onderhouden fietsen. Hun missie is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij hun een leerwerktraject te bieden, zodat zij toch deel kunnen nemen aan het arbeidsproces. De medewerkers van het bedrijf houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kun je hier losse onderdelen aanschaffen. Dave van Lint ( Chef Magazijn):

Tweewieler de Gadering werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen van Shimano. Dit betekend dat de fietsen veel langer mee gaan.  Voorheen kregen we fietsen vanaf onze sites soms al na drie of vier weken in slechte staat retour.  Die waren dan al niet meer op te knappen.  De nieuwe fietsen zullen jaren mee gaan vanwege de duurzame matrealen. De eerste levering volgt binnenkort en zal uit 200 fietsen bestaan, compleet uitgevoerd in Bilfinger stijl ‘  

Veiligheid

Rinus.’ Ze hebben daarnaast meegedacht hoe we de fietsen veiliger konden maken voor het gebruik op site.  De fietsen zijn voorzien van een lage instap, daarnaast is er een speciaal kliksysteem voor de voordrager ontwikkeld.  Wanneer er zwaar gereedschap in de box op de voordrager zit zorgt het kliksysteem ervoor dat het stuur niet omklapt. Rinus besluit: ’Als Bilfinger mogen we trots zijn dat we met deze opdracht een bijdrage leveren aan de maatschappij.  En het werkt twee kanten op wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige fietsen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een aandeel in het arbeidsproces.

ASVZ Tweewieler de Gaderingen bedanken Bilfinger voor het vertouwen in onze organisatie.

 

Uw fietsspecialist !!
Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

 

Tweewieler De Gadering
Aveling 518
3191LB Hoogvliet
Tel: 010-2950751/ 06-53973834
mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl
Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 09.00 / 17.00 uur