Bij 2 Huyser E- Bike fietsen* ( dames ) een fietsendrager GRATIS ter waarde van 465,00 euro. Vraag naar de voorwaarden in de winkel !!

Nu een knallende actie Bij Tweewieler de Gadering uw vakspecialist in Hoogvliet.

Bij 2 Huyser E- Bike fietsen* ( dames ) een fietsendrager GRATIS ter waarde van 465,00 euro.

Huyser fietsen ontwikkelt haar E-bikes in Nederland. Deze fietsen zijn naast mooi vooral oerdegelijk en hebben geweldige rijeigenschappen. Doordat ze fietsen ontwerpen die bijzonder stijf, duurzaam en hoogwaardig afgemonteerd zijn, bieden Huyser fietsen altijd veel rijplezier voor een aantrekkelijke prijs.

Huyser E-bikes hebben een Bafang middenmotor. Deze efficiënte, intuïtief ondersteunende en krachtige middenmotor van Bafang heeft afgelopen jaren velen verrast en wordt in bijna iedere e-biketest als goed beoordeeld. De combinatie van een krachtige middenmotor en een geheel gesloten kettingkast biedt een ongekende mate van onderhoudsvriendelijkheid. De Bafang middenmotor is uitgerust met Gear Shift senor en levert 80 Nm. Hierdoor heeft de versnellingsnaaf een langere levensduur en biedt de e-bike ook tijdens het schakelen een optimale en krachtige ondersteuning.

Bent u geïnteresseerd in een Huyser E-bike of een van onze andere topmerken? Kom dan gerust eens langs voor een proefrit en overtuig uzelf.

 

Voor meer informatie over Huyser fietsen kijkt op de site van Huyser: https://huyserfietsen.nl/specificaties/

 

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69
3194 DD Hoogvliet

 

Tel: 010-2950751/  06-20658291

 

mail: jvangils@asvz.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij 2 Huyser E- Bike fietsen* ( dames ) een fietsendrager GRATIS ter waarde van 465,00 euro. Vraag naar de voorwaarden in de winkel !!

Klik op de link voor radiospot van Linq media ( radio )