Tweewieler De Gadering levert dienstfietsen aan Vopak

Tweewieler De Gadering levert dienstfietsen aan Vopak

18 mei 2016Laatste update18 mei, 16:32

Door: Joop van der Hor

HOOGVLIET - Joop van Gils mocht onlangs twintig fonkelnieuwe dienstfietsen leveren aan Daphne van der Veken, Facility coördinator bij Vopak Terminal Europoort bv. Tot grote trots van de coördinator van ASVZ Tweewielercentrum De Gadering verplaatsen de medewerkers van Vopak zich nu op hun fietsen over het terrein.

Behalve de levering van de 20 nieuwe fietsen heeft het Hoogvlietse tweewielercentrum ook 60 reeds geleverde dienstfietsen in onderhoud, een mooie terugkerende klus voor de leerlingen.

Als coördinator van het leer en werktraject De Gadering heeft de zelf in Hoogvliet woonachtige en actieve van Gils de dagelijkse leiding over het team en geniet elke dag weer van het enthousiasme en de prestatiedrang van zijn mensen. Binnenkort is er weer extra werk aan de winkel want alle fietsen die over de terminals van Vopak rijden moeten wettelijk voorzien worden van speciale 3M reflectoren om de zichtbaarheid te vergroten en de kans op aanrijdingen op het terrein aanzienlijk te verkleinen. 

Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. In de fietsenwinkel van ASVZ aan de Klompenmaker 69 op het bedrijventerrein De Gadering werken jongeren met een verstandelijke beperking. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet. Er weken nu zeven cliënten en twee begeleiders.

De cliënten houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.

Tweewieler de Gadering is geopend voor particulieren van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur.

Voor meer info:

Uw fietsspecialist !!
Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

Tweewieler De Gadering
Aveling 518
3191LB Hoogvliet
Tel: 010-2950751/ 06-53973834
mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl
Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 09.00 / 17.00 uur