Voor een bijzonder Rotterdamse kopje koffie ( bakkie pleur ) ga je straks naar Fiets café de Aveling in Hoogvliet.

Fiets café de Aveling, is een nieuw project van ASVZ in Hoogvliet, zij creëert werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Fiets café moet een begrip in de regio Hoogvliet en omgeving gaan worden, een inspirerende ontmoetingsplaats voor fietsers, wandelaars en buurtbewoners hier kunnen niet alleen sterke verhalen worden uitgewisseld, maar waar ook onder de verschillende 'soorten ‘fietsers en wandelaars ervaringen kunnen, uiteraard kunt u hier ook genieten van een bijzondere lunch met heerlijke zelf gemaakte sappen.

Fiets café de Aveling biedt straks goede kwalitatieve, ambachtelijk Rotterdamse koffie dit zijn gebrande bonen en zijn de basis voor smaakvolle koffie. Maar de uiteindelijke koffie-ervaring wordt bepaald door de totaalbeleving met een Rotterdamse uitstraling en mentaliteit. Een goede kwaliteit koffiebonen is essentieel. 

http://rotterdamsekoffie.nl/

 

Mogelijkheden in beperkingen

 

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen we al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft.

 

Fietscafe de Aveling

Aveling 516

3191LB Hoogvliet

mail: aburger@asvz.nl