Tweewieler de Gadering levert weer 2 nieuwe TDG Bedrijfsfietsen aan Vopak Terminal Europoort B.V

ASVZ Tweewieler de Gadering levert weer 2 nieuwe TDG Bedrijfsfietsen aan Vopak Terminal Europoort B.V. Dit keer voor het Tankteam.  Bij Vopak heeft de fiets de voorkeur boven de auto.

De fietsen werden overhandigd aan Facility Coördinator, Daphne van der Veken. De medewerkers en begeleiders zijn er trots op dat er weer nieuwe TDG fietsen rond rijden bij Vopak.

Tevens heeft Tweewieler de Gadering ook het onderhoud van de 200 dienstfietsen welke al bij Vopak rondrijden, ook moeten deze allen worden voorzien van speciale 3M Reflectie materialen welke verplicht zijn.

Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu zeven medewerkers, drie begeleiders, en 4 vrijwilligers Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de medewerkers het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De medewerkers houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.
In de winkel/werkplaats werken mewewerkers die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo h

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69
3194 DD Hoogvliet

Tel: 010-2950751/  06-20658291

F: +31 (0)10 2950752

mail: jvangils@asvz.nl

eeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aan kan.


 T: +31 (0)10 2950751
 

Open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur