ASVZ Tweewieler de Gadering levert 15 nieuwe TDG Bedrijfsfietsen aan Securitas.

HOOGVLIET - Joop van Gils ( begeleider ) van ASVZ Tweewieler de Gadering heeft 19 maart 2018 vijftien fonkelnieuwe dienstfietsen geleverd aan Securitas.   De fietsen werden overhandigd aan Manager Services  Henk Bravenboer, en Coördinator Brandwachten Remco van Uitert. Tot grote trots van Joop van Gils van ASVZ Tweewieler De Gadering verplaatsen de medewerkers van Securitas zich straks op hun fietsen over het terrein van de Petrochemie in de Botlek . Tevens neemt Tweewieler de Gadering ook het onderhoud van de 15 nieuwe dienstfietsen voor haar rekening. Al het onderhoud en reparaties van deze fietsen worden uitgevoerd door onze vakkundige monteurs en fietsenmakers in opleiding.

 

Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu zeven cliënten en drie begeleiders. Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De cliënten houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.
In de winkel/werkplaats werken cliënten die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo heeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aan kan.

V

Uw fietsspecialist !!
Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

Tweewieler De Gadering
Aveling 518
3191LB Hoogvliet
Tel: 010-2950751/ 06-53973834
mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl
Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 09.00 / 17.00 uur

 

oor meer info: