Tweewieler de Gadering heeft weer een nieuw bedrijf waar zij nieuwe bedrijfsfietsen aan hebben geleverd.

HOOGVLIET – Roij Nuijens ( vrijwilliger)  en medewerker Vincent van den Berg van ASVZ Tweewieler de Gadering heeft 29 juni 2018 weer 3 fonkelnieuwe bedrijfsfietsen afgeleverd.  De fietsen werden overhandigd aan de Coördinator van Bertschi BV Rotterdam International Bulk Transport & Logistics Services. 

Tot grote trots van Roij Nuijens van ASVZ Tweewieler De Gadering verplaatsen de medewerkers van Bertschi zich straks op hun fietsen over het terrein in de Botlek .

Tevens neemt Tweewieler de Gadering ook het onderhoud van de 3 nieuwe dienstfietsen voor haar rekening. Al het onderhoud en reparaties van deze fietsen worden uitgevoerd door onze vakkundige monteurs en fietsenmakers in opleiding. 

Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu zeven cliënten en drie begeleiders. Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de cliënten het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De cliënten houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen aanschaffen.
In de winkel/werkplaats werken cliënten die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo heeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aan kan.

Voor meer info:

Tweewieler de Gadering
Klompenmakerstraat 69
3194 DD Hoogvliet 

Tel: 010-2950751/  06-20658291 

F: +31 (0)10 2950752 

mail: jvangils@asvz.nl

 open van maandag t/m vrijdag van 09.00- 16.00 uur