ASVZ Tweewieler de Gadering levert 2 nieuwe TDG Bedrijfsfietsen aan Fluor Piping Engeneering

HOOGVLIET - 14 oktober 2019

Joop van Gils ( bedrijfsleider) van Tweewieler de Gadering levert twee fonkelnieuwe dienstfietsen. De fietsen werden overhandigd aan ( Piping Lead) Arco Goudswaard van Fluor Engeneering. Tot grote trots van Joop van Gils en zijn collega's van Tweewieler De Gadering verplaatsen de medewerkers van Fluor zich straks op hun fietsen over het terrein van de Petrochemie in de Europoort . Tevens neemt Tweewieler de Gadering ook het onderhoud van de nieuwe dienstfietsen voor haar rekening. Al het onderhoud en reparaties van deze fietsen worden uitgevoerd door onze vakkundige monteurs en fietsenmakers in opleiding.

Fluor is een van 's werelds grootste beursgenoteerde engineering-, inkoop-, constructie- (EPC) en onderhoudsbedrijven en biedt innovatieve EPC-diensten aan overheids- en particuliere klanten in diverse industries. Al meer dan een eeuw vertrouwen klanten op Fluor om hun kapitaalprojecten succesvol, ethisch en veilig af te ronden.

https://www.fluor.com/about-fluor/videos?videoid=188

 

Tweewieler De Gadering is een fietsenwinkel van ASVZ waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Sinds 2008 is de fietsenwinkel gevestigd in Hoogvliet en er werken nu zeven medewerkers, vier begeleiders, en 4 vrijwilligers. Tweewieler de Gadering is een werk- en leertraject waar de medewerkers het vak gericht op fietsenreparatie kunnen leren. De medewerkers houden zich bezig met de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, het in elkaar zetten van fietsen en het uitvoeren van servicebeurten en reparaties. Ook kan men hier losse fietsonderdelen kopen.
In de winkel/werkplaats werken medewerkers die in staat zijn onder begeleiding een taak uit te voeren. De werkzaamheden binnen de Gadering vallen uiteen in verschillende (deel)taken. Zo heeft ieder een aandeel in het arbeidsproces, afhankelijk van wat hij/zij aan kan.

 

Uw fietsspecialist !!
Eigen werkplaats, vakbekwame medewerkers, goede en snelle service!

 

Tweewieler De Gadering
Aveling 518
3191LB Hoogvliet
Tel: 010-2950751/ 06-53973834
mail: fietsenwerkplaats@asvz.nl
Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 09.00 / 17.00 uur